Matematikkspillet Numetry
Slik navigerer du deg i Numetry

Vi går gjennom det du trenger å vite om spillet når du først starter opp med Numetry.

Oppdatert over en uke siden

Når du logger inn på brukeren din i spillet, blir du møtt med denne skjermen av hele solsystemet Matema.

Her kan du se flere planeter og andre himmellegemer. Noen av disse vil ligge bak en sky av stjernestøv til du låser de opp på Envoy.

For å velge et matteoppdrag i spillet, må du først velge et kapittel. Dette er listen over alle kapitler i Numetry:

• Envoy (romskipet) 🚀

• Jinn (oransje planet) 🪐

• Varuna (blå planet) 🌊

• Skadi (hvit planet) 🧊

• Setebos (rød planet) 🌋

• Asteroid Belt (grått fjell) ☄️

Hva som skjer når du åpner et kapittel

Når du trykker på et kapittel, vil du komme til en sti. Langs stien finner du mange ulike matteoppdrag. Etter hvert som du jobber med et kapittel, vil vanskelighetsgraden på oppdragene økes.

Det er mulig å spille gjennom gamle oppdrag ved å trykke på plattformene langs stien bak deg. De blå plattformene viser at du har fullført oppdraget du finner der.

For å låse opp nye kapitler i spillet, må du spille deg gjennom Envoy. Etter hvert som du jobber deg gjennom oppdragene på Envoy, kommer du til plattformer langs reisen din som låser opp nye kapitler.

Det siste kapittelet, Asteroid Belt, låses først opp når alle de andre kapitlene er fullførte.

Utfordringer langs stien

Utfordringer er en valgfri del av eventyret gjennom Matema som vises som et utskudd fra stien gjennom kapitlene. På slutten av utfordringene ligger det en kiste med noe kult inni, så det lønner seg å fullføre dem.

Du kan se hvor du finner utfordringene ved å lete etter plattformer med et lyn-ikon.