Numetry Premium
Hvordan kjøpe et Premium-medlemskap
Hvordan kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via Matematikkspillet Numetry på PC
Hvordan kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via Matematikkspillet Numetry på PC

Vi går gjennom det du må gjøre for å kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via Matematikkspillet Numetry på PC/Chromebook/Mac.

Oppdatert over en uke siden

Denne hjelpeartikkelen forklarer hvordan du kjøper Numetry Premium-medlemskap på PC/Chromebook/Mac.

Stegene for å kjøpe Premium-medlemskap via Numetry på PC/Chromebook/Mac

Etter du har logget inn, vil du se et kart over hele Matema-systemet. Trykk på knappen oppe til venstre hvor det står Numetry Premium.

Her vil du få opp tre forskjellige medlemskapstyper: månedlig, årlig og halvårlig. Velg det alternativet som passer best for deg.

Nå åpnes en ny fane. Her må du fylle inn kontaktinformasjonen din i feltene.

Legg til rabattkode dersom du har det, velg betalingsmetode og huk av hvis du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss om spilloppdateringer og nyheter.

Deretter klikker du på Til betaling. Du blir da tatt til et nytt vindu for hvor du fyller inn betalingsinformasjonen din.

Bekreftelses-e-posten inneholder et angrerettskjema som du også finner her. Kvittering blir sendt i en separat e-post.

Dersom det oppstår noen problemer ved kjøp av medlemskap, kan du enten kontakte oss ved å sende oss en e-post eller ved å trykke på ikonet nede til høyre på nettsiden vår.