Gå til hovedinnhold

Slik sletter du en annen bruker

Denne veiledningen forklarer hvordan du sletter brukere fra organisasjonsprofilen din.

Merk: Det kreves at brukeren din har rollen ‘Organisasjonsadministrator’ for å kunne legge til brukere i organisasjonen.

For å slette brukere som organisasjonsadministrator:

  1. Klikk på innstillingsikonet i navigasjonsmenyen til venstre.

  2. Klikk på ‘Brukeradministrasjon’ under generelle innstillinger.

  3. Klikk på de tre prikkene ved siden av brukeren du ønsker å redigere, og klikk deretter ‘Slett’.

Dette vil slette brukeren fullstendig, inkludert alle deres lisensabonnementer og overvåkingsprofiler.

Article Reference: 090720251017

Svarte dette på spørsmålet?