Spring videre til hovedindholdet

Sådan sletter du en anden bruger

Denne vejledning forklarer, hvordan du sletter brugere fra din organisationsprofil.

Bemærk: Det er påkrævet, at din bruger har rollen Organisation administrator for at kunne tilføje brugere til din organisation.

Sådan sletter du brugere som administrator.

  1. Klik på Indstillinger i navigationsmenuen til venstre.

  2. Klik på Administration af brugere under Generelle indstillinger

  3. Klik på de 3 prikker ud for den bruger, du vil redigere, og klik derefter på Slet.

  4. Der vises et pop-up vindue, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at slette denne bruger.

Dette vil slette brugeren fuldstændigt, inklusive alle deres licenser og overvågningsprofiler. Hvis ikke du vil slette brugeren helt, kan du i stedet fjerne en brugers licenser i stedet for at slette brugerprofilen helt.

Inden du sletter en bruger, der er eneste ejer af en overvågningsprofil, anbefales det først at dele profilen med andre brugere og udpege en ny ejer.

Hvis dette trin ikke udføres, overgår ejerskabet af overvågningsprofilen automatisk til organisationens administrator(er).

Article Ref: 090720251017

Besvarede dette dit spørgsmål?