Flourish Chatbot
Aktivera sig mot chatbot

Medarbetare som fått inbjudan via sms eller mejl att aktivera sig

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att som medarbetare kunna besvara Flourish pulsmätningar och nyttja övriga funktioner i Flourish behöver du aktivera dig mot vår chatbot via någon av våra valbara chattkanaler.

Utöver externa chattkanaler finns Flourish tillgänglig via webbchatt med sms- eller mejlnotis. Om du väljer Flourish Chat (webbchatt) behöver du både uppge din unika aktiveringskod som du fick via sms eller mejl, sedan skapa ditt eget lösenord.

Vår chatbot är helt och hållet integrerad i den chattkanal som du väljer. Det betyder att Flourish inte endast skickar ut en notis via vald kanal, utan genomför hela chatten direkt via den kanal du valt.

Hur hittar jag min personliga kod för att aktivera mig?

I den inbjudan du fått via sms eller mejl finns det en unik personlig kod du behöver för att aktivera dig mot vår chatbot. Har du fått inbjudan via sms så hittar du din kod i direkt anslutning till din sms-inbjudan, precis före eller direkt efter. Har du fått inbjudan till din mejl så finns din personliga kod markerad direkt i mejlet.

Se video

Inbjudan via sms och aktivering mot Flourish Chat

Om du istället fick en inbjudan via mejl så hittar du din unika kod direkt i samma mejl. Kopiera koden och välj sedan chattkanal.

Välj mellan...