Flourish Chat

Via sms eller mejl

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flourish Chat är vår egenbyggda webbchatt och du får notiser via sms eller mejl. Detta alternativ är alltså bäst för dig som inte har tillgång till övriga chattkanaler eller att du helt enkelt vill hålla Flourish separerat från dessa.

När du aktiverar dig mot Flourish Chat behöver du, utöver din personliga kod, även skapa ett eget lösenord för att logga in i chatten.

Har du glömt ditt lösenord?

Tryck på "Glömt lösenord" och sedan följ instruktionerna.

Tveka inte att kontakta oss om det inte fungerar, antingen via hello@flourish.se eller chatten på denna sida.

Vill du veta mer om hur du aktiverar dig med Flourish Chat?

Tryck på knappen nedan!