Kundekort
Opprette E-takst i Broker
Oppdatert over en uke siden

Å opprette en E-takst i Broker er en enkel prosess. Følg disse stegene:

Velg riktig objekt

• Start med å identifisere det riktige objektet som E-taksten skal opprettes for. Dette kan du finne under Oppfølging i Ringelisten på startsiden.

Naviger til verktøykassen

• Klikk på skiftenøkkelikonet, som representerer din verktøykasse, og velg Risikovurdering etakst

Gjennomfør risikovurdering

• Begynn med å utføre risikovurderingen for E-takst. Gå gjennom alle risikovurderingsspørsmålene.

• Velger du Nei kan du legge til kommentarer for hvert spørsmål.

Lagre risikovurderingen

• Når du har tatt stilling til alle spørsmålene, klikker du på høyrepilen nede til venstre på skjermen for å gå videre.

• Her kan du velge å laste opp oppdragsgivers legitimasjon. Trykk så på Lagre risikovurdering.

• Etter lagring vil en ny knapp dukke opp merket åpne E-takst

Fullfør E-takst i Eiendomsverdi

• Klikk på åpne E-takst for å starte Eiendomsverdi sin integrasjon for E-takst. Følg instruksjonene for å fullføre E-taksten.

Klargjør oppdragsavtalen for verdivurdering

• Før du kan levere E-taksten, må du klargjøre oppdragsavtalen for verdivurdering. Hvis dette kun er for et verdivurderingsoppdrag, finnes det en egen oppdragsavtale for dette.

Naviger tilbake til oppdragsavtalen

• Gå tilbake til eiendomskortet og klikk igjen på verktøykasseikonet. Deretter naviger til "oppdragsavtale". I denne listen vil du finne en knapp merket "verdivurdering".