Dashboard
Oppdrag på startsiden i Broker
Oppdatert over en uke siden

Når du står på startsiden i Broker, ser du en oversikt over dine oppdrag.

Under "Oppdrag" kan du bla mellom dine aktive ("I markedet"), kommende og allerede solgte oppdrag.

Du får også en oversikt over oppfølging av interessenter på oppdrag, indikert med rødt, gult og grønt, avhengig av hvor godt du har fulgt dem opp.

For å filtrere oppdragene kan du trykke på "Alle", og velge om du ønsker å kun se oppdrag av en spesifikk type, som for eksempel Næring, Fritid, Tomt osv.

Klikker du på et av oppdragene får du en oversikt over alle interessentene.