BROKER | CRM
Nyheter 🚀
GDPR - Leads mellom ulike firmaer
Oppdatert over en uke siden

GDPR - Leads mellom ulike firmaer

Leads som sirkulerer mellom ulike firmaer og kontorer vil du nå enklere se tilhørigheten på i Broker. Visuelt har det blitt lagt til mer informasjon på kundekortene i ringelisten, slik at du enklere kan se hvilket kontor leadet tilhører i dag og hvem som følger opp leadet.

Å dele informasjon mellom firmaer kan være problematisk. I Broker finnes nå en løsning som kan aktiveres for selskap som skjuler sensitiv data som ikke skal deles mellom firmaer.

Siden selskapet fortsatt deler offentlige data, kan du fortsatt søke opp boliger og kontakter. Imidlertid vil du ikke kunne se:

• Logger på kontakter som er opprettet av andre selskaper, dette inkluderer:

• SMS-loggene

• Notater

• Andre logger knyttet til spesifikke boliger utenfor din firma

• Registrerte interesser for boliger i andre firmaer

💭 Eksempel:
Leadet ligger på overtid hos Kontor A på Firma 1.

På Firma 2 jobber megleren Ola som er ansatt på Kontor B.

Ola har fått opp leadet i i sin UFG og vil se om noen jobber med leadet. Ola kan bare se at leadet hadde en oppfølging for x antall dager siden med kollegaen på Kontor A.

Ola kan ikke se:

• Logger som er generert fra Firma 1 (notat, sms, etc.)

• Hvilke interesser leadet har på oppdrag knyttet til Firma 1

• Dette inkluderer også interessenter på oppdrag som er knyttet til andre firmaer