Filtrering av leads
Oppdatert over en uke siden

Filter i UFG

UFG er en funksjon kan skape en del forvirring, spesielt for dere som er ansatt på flere kontorer. Å kunne finne spesifikke typer leads kan være vanskelig hvis UFG-listen har blitt stor, derfor finnes det nå ett filter som hjelper deg med å finne riktig type lead.

I UFG har du nå muligheten til å tilpasse din liste og filtrere på:

• Én eller flere kontorer

• Vises kun for deg som er ansatt på mer enn ett kontor

• Kildetyper

• Kilder

• Postnummer

I tillegg kan man også:

• Vise kun mine leads

• Skjule leads fra andre avdelinger i regionen

• Mulighet til å skjule leads som tilhører andre kontorer i samme region

• Vises bare for deg som er ansatt på et kontor som har tilknytning til en region med flere kontorer

💡 UFG samler alle leads som har ligget overtid hos alle meglere på kontoret i 24 timer. Dette gjelder alle kontorer du er ansatt på.

Filteret lagres på enheten

Noe som gjør det enkelt for deg å gå frem og tilbake i Ringelisten uten å måtte legge til det samme filteret hver gang du skal søke opp leads i UFG.