MODUL 1 | Grunnleggende introduksjon til Core
Oppdatert over en uke siden

Velkommen som ny bruker av Core!

I denne delen av opplæringen vil du få en grunnleggende introduksjon av ditt nye fagsystem Core. 🏠🖥️🙌

PS! Når du logger inn i Core for første gang vil informasjonen du får under opplæringen repeteres, sånn at du har den lett tilgjengelig som en kopilot mens du gjennomfører ditt første oppdrag i systemet. Se eksempel:

1. Bli kjent med Core

I denne videoen får du en grunnleggende oversikt over oppbygningen til Core.

Denne videoen er uten lyd.

2. Overgangen fra Broker til Core

Trenger du en oppfriskning av hvordan du bruker Broker? Opplæringfilmene finner du her:

I Broker behandler du leads og gjennomfører befaring. Etter at du har signert oppdragsavtalen i Broker, vil oppdraget automatisk overføres til Core. Se hvordan du finner oppdraget ditt i Core i denne filmen:

SE FILM: Overgangen fra Broker til Core

3. Antihvitvaskingsmodulen (AHV)

Skal du bruke antihvitvaskingsmodulen i Core?

Her kan du lese mer om AHV-modulen:

4. Intro til Sjekklisten

Sjekklisten er et verktøy i Core som hjelper deg å se hvordan du ligger an i arbeidet på et oppdrag, og hva du skal arbeide med videre. Den kan hjelpe deg å finne nødvendig informasjon uten å måtte manuelt lete etter den, og å passe på at alt nødvendig arbeid blir utført for å følge regelverk og retningslinjer.

I denne korte filmen får du en kort introduksjon for å bli bedre kjent med sjekklisten.

Merk at din sjekkliste er satt opp av administrator i din kjede/ditt foretak, og innholdet vil derfor være annerledes enn i filmen, selv om funksjonaliteten er den samme.

SE FILM: Sjekklisten i Core

5. Kommunikasjon i Core (SMS & E-post)

I løpet av et oppdrag vil du i ulike sammenhenger ha behov for å kommunisere med oppdragsgiver, kjøper eller interessenter via e-post og SMS. Bruker du systemene Core og Broker til å kommunisere med kundene, har du til en hver tid oversikt over kommunikasjonen som tilhører et oppdrag. Lær hvordan kommunikasjon foregår i Core ved å se denne filmen.

SE FILM: Kommunikasjon i Core

6. Statusendring på oppdrag

Øverst til høyre i toppinformasjonen på et oppdrag vil du alltid kunne se hvilken oppdragsstatus oppdraget befinner seg i. Lær hvordan statusendring fungerer her.

SE FILM: Statusendring i Core

7. Filsystemet i Core

I løpet av et oppdrag vil du behandle mange ulike typer filer. Hvert oppdrag i Core har et eget filsystem for oppbevaring og behandling av dokumenter og filer tilknyttet oppdraget.

SE FILM: Filsystemet i Core

Gratulerer, du er nå ferdig med Modul 1! 😊🙌