Første innlogging i Core
Oppdatert over en uke siden

Hva gjør du når du skal logge inn i Core for første gang?

Pålogging:

• Skriv inn brukernavn (som regel din e-postadresse) og tildelt passord

• Hvis du ikke har fått passord, eller har glemt passord, klikk på Neste uten å fylle inn brukernavn eller passord

• Du vil da kunne bruke "glemt passord funksjonaliteten" for å sette ditt eget passord for løsningen.

• Huk av for Husk meg på denne enheten

Kontroller din personinfo

Det er viktig at du kontrollerer at det ligger riktig og tilstrekkelig med personinfo på din bruker. Grunnen til det er at informasjonen flettes i maler, e-poster og SMSer, og ofte også synces mot din hjemmeside.

• Klikk på Person-ikonet ved Core-logoen

• Klikk på Rediger kontakt

• Kontroller all informasjon, og fyll ut manglende info.
    Det er nødvendig å legge til personnummer for å kunne signere via Core.

• Klikk på Neste og kontroller videre info

• Når du er ferdig, klikk på Oppdater kontakt

Konto-innstillinger

Klikk på Instillinger i hovedmenyen til venstre. Her kan du bytte passordet ditt.

Outlook-synkronisering

Core har støtte for toveis outlook synkronisering og for å aktivere dette legger du inn e-postadressen din og logger på med Office 365.

E-post signatur

Her legger du inn E-post signatur som brukes ved utsendelse av e-post via Core

NB: hvis selskapets logo skal vedlegges signatur så må et slikt bilde ikke bare kopieres og limes inn. En slik logo må lastes ned og lagres lokalt for så og lastes inn i signatur som bilde. Hvis bilde for signatur bare klippes og limes inn under opprettelse av signaturen kan det hende at bilde ikke vil vises når signatur flettes.

NB: Mange maler i Core har allerede en standard signatur som flettes inn automatisk.

Personlige innstillinger

Sørg for at disse punktene er huket av under personlige innstillinger for den beste opplevelsen og for at Core for deg skal fungere på den beste måten det er satt opp:

Valg av fargetema

Du kan selv velge hvilket fargetema du ønsker å ha Core i.

Bra jobba!

Nå kan du gå i gang med opplæringen i Intercom! 🧑‍✈️🚀