Oppdrag og Dokumenter
Opprettelse av E-signering for personer på vegne av firma
Oppdatert over en uke siden

Opprettelse av E-signeringer for personer på vegne av firma

For å finne E-signering i Core

• Gå til fanen Dokumenter på et oppdrag

• Klikk på boksen som heter Elektroniske signaturer

• Trykk på + Legg til ny elektronisk signatur

Legge til signerende partner

• Bruk Søk etter kontakter for signatur for å søke opp et firma

• Eller bruk Legg til mottaker med rolle for å hente ut kontakter med en spesifikk rolle

Merk! Firma må ha Organisasjonsnummer for å kunne signere.

Om du valgte å legge til firma ved å trykke på en rolle må du først trykke på varseltrekant-ikonet på kontakten for å åpne samme pop-up. Se bilde under for ikon:

Bildet under dette er av pop-up for Velg Signatører som dukker opp når du trykker på dette ikonet:

Velge én eller flere personer til å signere på vegne av firmaet.

Forklaring av tallene på bildet over:

1. Liste over kontaktpersoner på firmaet, registrert i systemet.

2. Firmaattest på firmaet. Her kan man åpne eksisterende firmaattest, eller bestille ny. Dette er nyttig for å bekrefte hvem som skal signere på vegne av firmaet.

3. Her kan man legge til en ny kontaktperson på firmaet, om personen som skal signere ikke allerede ligger i listen.

Trykk på Lagre.

Valg av dokumenter

• Velg filer fra filsystemet på oppdraget

• PS! Hvis filstørrelsen er over 2,5 MB vil den bli komprimert eller delt

• I feltet Navn over Signererere kan du gi filen et nytt navn. Navnet vil være synlig for de som skal signere.

• Trykk på Send til signering for å sende en e-post og SMS til signerere med lenke til signeringen i kundeweben Tide