Opprette E-signering / Elektronisk Signering i Core
Oppdatert over en uke siden

Opprettelse av E-signeringer for personer

For å finne E-signering i Core

• Gå til fanen Dokumenter på et oppdrag

• Klikk på boksen som heter Elektroniske signaturer

• Trykk på + Legg til ny elektronisk signatur

Legge til signerende partner

• Bruk Søk etter kontakter for signatur for å søke opp en eksisterende kontakt

• Eller bruk Legg til mottaker med rolle for å velge roller

• Alternativt kan du trykke på adressebok-ikonet for å legge til kontaktpersoner fra oppdraget

Valg av dokumenter

• Velg filer fra filsystemet på oppdraget

• PS! Hvis filstørrelsen er over 2,5 MB vil den bli komprimert eller delt

• I feltet Navn over Signererere kan du gi filen et nytt navn. Navnet vil være synlig for de som skal signere.

• Trykk på Send til signering for å sende en e-post og SMS til signerere med lenke til signeringen i kundeweben Tide

Påkrevd informasjon på signerere

Om man skal opprette en elektronisk signering må kontaktene valgt som signerere ha følgende informasjon lagt inn på kontaktkortet.

• Fullt fødselsnummer

• Mobilnummer

Kontakten må i tillegg ha Nasjonalitet satt, for å kunne fullføre signeringsprosessen fra sin side.

Når du sender ut et dokument til elektronisk signering via Core, er det i Kundeweb kundene signerer dette. Når de logger inn får de en oversikt over hvilke dokumenter som er delt med de og hvilke som skal signeres.

Her ser man at megler har delt budjournal og at man har et dokument til signering via BankID tilgjengelig,