Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesFAQStock
Hoe kan ik ervoor zorgen dat een uitgaande voorraadbon gereserveerd en niet voltooid wordt?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat een uitgaande voorraadbon gereserveerd en niet voltooid wordt?
Lola Ricca avatar
Geschreven door Lola Ricca
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat een uitgaande voorraadbon gereserveerd en niet voltooid wordt, volgt u deze instructies:

Gebruik van het Voorraadmenu:

Wanneer u een uitgaande voorraadbon aanmaakt vanuit het menu Voorraad > Uitgaande bonnen, wordt de aanvraag automatisch op de status "Voltooid" gezet. Dit gebeurt omdat dit menu is ontworpen voor de magazijnier om direct de uitgaande voorraad te beheren.

Maak de Uitgaande Voorraadbon vanuit een Werfbestelling:

Om ervoor te zorgen dat de uitgaande voorraadbon de status "Gereserveerd" krijgt in plaats van "Voltooid", maakt u de uitgaande voorraadbon aan vanuit het bestellingsgedeelte via een projecttoegang.

Ga naar de bestelling die aan uw project is gekoppeld en genereer de uitgaande voorraadbon vanuit dit gedeelte. Dit zorgt ervoor dat de bon als "Gereserveerd" wordt gemarkeerd.

Kortom, om te voorkomen dat de uitgaande voorraadbon als voltooid wordt gemarkeerd, moet u ervoor zorgen dat u deze aanmaakt vanuit het bestellingsgedeelte van een project in plaats van direct vanuit het voorraadbeheermenu.

Hierdoor kunnen projectbestellingen worden doorgegeven aan de magazijnier, zodat hij de aanvragen kan voorbereiden en de beheer gecentraliseerd is bij één persoon.

Benieuwd naar meer informatie over de sectie Stock? Verken onze volledige collectie toegewijde artikelen door hier te klikken.

Was dit een antwoord op uw vraag?