Alle collectiesFAQOffertes
Hoe kan ik de Vermoedelijke Hoeveelheden (VH) activeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toegang tot de Instellingen

• Ga naar het menu Instellingen.

2. Weergavevoorkeuren

• Selecteer de optie Weergavevoorkeuren.

3. Type Markt

• Zet de optie Type Markt aan.

4. Gebruik in Offertes

• In uw offerte wordt een kolom Type markt (TP) toegevoegd.

• U kunt de optie Vermoedelijke Hoeveelheid (VH) selecteren.

Aanvullende Informatie

Door deze optie te activeren, kunt u de middelen beter beheren en duidelijk communiceren met uw onderaannemers dat de aangegeven hoeveelheden kunnen veranderen zodra de definitieve metingen zijn verkregen.

Benieuwd naar meer informatie over de sectie Instellingen? Verken onze volledige collectie toegewijde artikelen door hier te klikken.