UIT-bon stock
Meer dan een week geleden bijgewerkt

UIT-bonnen stellen u in staat om materialen vanuit uw stock naar een werflocatie te brengen.

Ze worden meegenomen in de rentabiliteit van een werf op het niveau van de materiaalbestellingen.

Ga naar het tabblad Stock > UIT-bon.

Navigeren op het scherm :

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen in Vertuoza:

• Filters kunnen worden toegepast.

• Een zoekgebied.

• De tabel met informatie.

• De statussen van de UIT-bonnen:

• Ontwerp

• Gereserveerd: een UIT-bon die is aangemaakt vanuit het werfbeheer en nog moet worden goedgekeurd door de stock.

• Voltooid: de waarde van uw UIT-bon wordt pas meegenomen in de rentabiliteit van uw werf nadat de creatie is bevestigd.

• Actieknoppen helemaal rechts in de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te zien).

• De knop "Nieuw" om een nieuw item te maken.

Een UIT-bon maken:

1. Klik op "Nieuw".

2. Status = ontwerp: mijn voorraad is nog niet beïnvloed.

3. Vul het veld "Referentie" in.

4. Vul het veld "Interventie" OF "Werf" in dat is gekoppeld aan dit materiaal.

5. Voer het materiaal in (komt uit uw bibliotheek).

6. Hoeveelheid om uit stock te halen.

• Huidige stock - Werkelijk: de hoeveelheid op dat moment.

• Huidige stock - Theoretisch: de hoeveelheid op dat moment + bestellingen die nog niet zijn geleverd.

• Huidige stock - Minimum: de minimumhoeveelheid van het materiaal (ingesteld in de leveranciersonderdelen, zie hierboven).

• Huidige stock - Maximum: de maximumhoeveelheid van het materiaal (ingesteld in de leveranciersonderdelen, zie hierboven).

• Eenheidsprijs.

• Totaal.

• Klik op het prullenbakpictogram aan de rechterkant van de regel om een materiaal te verwijderen.

• Klik op het + aan de rechterkant van de regel om een materiaal toe te voegen.

• Voeg een interne opmerking toe.

• Klik op "Opslaan".