Afwezigheden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Allereerst, vergeet niet om de types van afwezigheden in te stellen onder Instellingen > Planning > Types afwezigheden.

Ga vervolgens naar Planning > Afwezigheden.

Navigatie op het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een reeks filters die kunnen worden toegepast op de gegevenstabel

2. De tabel met informatie.

3. Pijlen waarmee je van maand naar maand kunt gaan in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. De knop "Nieuw" om een nieuw item aan te maken.

Hoe het afwezigheidsrooster te gebruiken?

• Filter op:

• Uw werknemers en/of zelfstandigen

• De te tonen maand

• Het type afwezigheid dat moet worden weergegeven

• Weergave per maand of per week

Hoe een afwezigheid in te voeren?

• Klik op "+ Nieuw"

• Voer de betrokken werknemers, de periode van afwezigheid en de reden in.

⇒ Wanneer je naar de planning van de werven gaat, als een werknemer als afwezig is gemarkeerd, verschijnt hij in het grijs in het rooster. Je kunt hem nog steeds selecteren, maar je wordt op de hoogte gesteld dat hij die dag niet werkt.