Herzieningsformules
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Herzieningsformules in de bouwsector zijn een essentieel hulpmiddel voor het dynamisch aanpassen van kosten in een offerte op basis van marktschommelingen. Ze stellen je in staat om herzieningscoëfficiënten toe te passen op geselecteerde regels, en zorgen zo voor een nauwkeurig kostenbeheer in de loop van de tijd.

Activeer de herzieningsformules:

• Begin met het activeren van de formules door op "Voorkeuren" te klikken.

• Selecteer in de offerte de regels die je wilt herzien, met behulp van de witte vierkantjes naast elke regel.

• Nadat de regels zijn geselecteerd, klik je op de knop "Een herziening toepassen".

• Dit opent het scherm van de herzieningsformule voor de gekozen regels.

Configuratie van de Herziening:

• Vul op het formulescherm de naam van de herziening in.

• Pas de nodige coëfficiënten toe om de kosten aan te passen aan de marktomstandigheden.

• Als er extra coëfficiënten nodig zijn, klik dan op de "+" knop om ze toe te voegen.

Visualisatie in de Totalen Tabel:

• Zodra de herziening is toegepast, zullen de resultaten zichtbaar zijn in de totalen tabel van de offerte.

• Controleer of de kosten aanpassingen voldoen aan je verwachtingen en overeenkomen met de marktschommelingen.