Opmerking
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de opmerkingen kunt u notities, bestanden, e-mails, gesprekslogboeken en afspraken toevoegen.

Een opmerking toevoegen:

1. In de verschillende tabellen met documenten, bijvoorbeeld: Offertes

2. Klik op het spraakwolkpictogram aan het einde van de regel

3. Een venster met verschillende opties wordt geopend

4. U kunt de volgende informatie invullen:

• Het type opmerking: Notities, E-mail, Oproep, Afspraak

• Schrijf een opmerking

• Voeg indien nodig bestanden toe die aan de opmerking moeten worden gekoppeld

• Vind de lijst met opmerkingen met een geschiedenis van wat er is gedaan.