Kleuren van standaarddocumenten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kies de 2 kleuren die zullen verschijnen in de sjablonen van de standaarddocumenten.

U kunt de kleur selecteren of direct de kleurcode invoeren.

Kleurcodes, ook bekend als hexadecimale codes, zijn alfanumerieke codes die worden gebruikt om specifiek een kleur op een website te definiëren.

Elke kleur wordt vertegenwoordigd door een combinatie van zes alfanumerieke tekens, bijvoorbeeld "#FF0000" voor rood. Deze codes worden gebruikt in HTML-markering en CSS om de tekstkleur, achtergrondkleur, randkleur, enz. op een webpagina te definiëren.

Navigatie en selectie van kleuren van standaarddocumenten:

• Selectie van de kleur van titels (PDF)

• Selectie van de kleur van subtitels (PDF)

• "Opslaan".