Gepersonaliseerde documenten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vereenvoudig uw zakelijke documenten met een uniforme opmaak.

In de professionele wereld is het opstellen van offertes, verrekeningen en facturen een cruciaal onderdeel van het administratief beheer. Vaak wordt de opmaak van deze documenten ad hoc behandeld, wat leidt tot tijdverlies en mogelijk een aantasting van het imago van uw bedrijf.

Daarom is het essentieel om het belang van opmaak-instellingen te erkennen en te begrijpen hoe verstandig gebruik ervan deze taak aanzienlijk kan vereenvoudigen.

Navigatie in gepersonaliseerde documenten (dezelfde weergave voor Verekening, Offerte en Facturen):

• Een zoekgebied.

• De tabel met de standaard weergegeven opmaken en de gepersonaliseerde opmaken

• Actieknoppen aan de rechterkant van de gepersonaliseerde opmaken (plaats uw cursor erop om hun betekenis te vinden).

• Weergave van de selectie ja/nee.

• Knop "+ Nieuw".

Een nieuwe opmaak maken:

• Klik op "+ Nieuw".

• Links:

• Voorbeeld van uw document (verrekening, offerte of factuur) waarmee u direct de impact van de gekozen opmaakopties kunt zien.

• Klik direct op elk deel van het document (offerte, factuur, verrekening) om alle opties te vinden die u wel of niet wilt weergeven op uw document (oogpictogram):

• Logo.

• Kop.

• Informatie over mijn bedrijf.

• Klantinformatie.

• Aanvullende informatie.

• Tabel van producten

• BTW-tabel.

• Totale tabel.

• Betalingen, vermelding van BTW

• Handtekening 1.

• Handtekening 2.

• Voetnoot.

• Voetnoot.

• Knop "Opslaan" door naar beneden te scrollen aan de rechterkant.

• Knop "Terug"

Rechts:

• Tabblad "Algemene aanpassing":

• Naam van de opmaak.

• Achtergrondafbeelding toevoegen.

• Lettertypes.

• Kleur van titels en totalen.

• Kleur van subtitels en subtotaal.

• Verkoopvoorwaarden weergeven.

• Tabblad "Aanpassing per zone".

• Kies een logo.

• Afbeeldingsgrootte.

• Weergeven op alle pagina's.