Meldingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meldingen houden u op de hoogte van bepaalde acties die zijn uitgevoerd door andere beheerders en uw gebruikers met een werfaccount. Hierdoor kunt u up-to-date blijven en een overzicht behouden van de voortgang van uw project.

U ontvangt een melding wanneer u wordt genoemd in een opmerking door een andere beheerder, of als gevolg van bepaalde acties:

• Afsluiten van een interventierapport

• Aanmaken van een interventiefactuur

• Openen, downloaden, afdrukken, ondertekenen van een offerte via een link (Zie Elektronische handtekening)

• Betalingssynchronisatie: fout, update, succesvol uitgevoerd

Navigatie in het meldingenscherm:

Zodra er een nieuwe melding is, verschijnt er een kleine bubbel in het meldingenitem linksonder in uw omgeving.

1. De datum en tijd waarop de actie is uitgevoerd, worden weergegeven.

2. Ongelezen meldingen zijn omlijnd in blauw en herkenbaar aan een blauwe stip.

3. De melding kan als gelezen worden gemarkeerd door het vakje rechts aan te vinken.

4. Alle meldingen kunnen als gelezen worden gemarkeerd door op de knop rechtsboven te klikken.

5. Door op een melding te klikken, wordt u doorverwezen naar de uitgevoerde actie.