Säkerhet och villkor
Säkerhet
Jag råkade ut för en olycka.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid en olycka har din hälsa högsta prioritet. Kontakta räddningstjänsten (112 i Europa, 999 i Storbritannien, 101 i Israel).

Observera att alla typer av incidenter också ska rapporteras till den lokala polisen.

När din personliga säkerhet har säkerställts kan du fylla i olycksformuläret* nedan och skicka det till oss på accident@tier.app.

Alternativt kan du kontakta oss och skicka in formuläret genom att använda vår chattfunktion i appen:
1. Inne i Tier-appen trycker du på menyikonen i det övre vänstra hörnet.
2. Klicka på Hjälp och säkerhet och sedan på Hjälpcenter.
3. Klicka på Skicka ett meddelande till oss.

Om du vill kontakta oss per telefon klickar du här för att hitta ett nummer till vår support i ditt land:

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Hungarian Mon - Fri, 09:00 - 18:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Arabic or English 24/7

Vi uppmuntrar dig att kontakta oss med ett ifyllt olycksformulär så snabbt som möjligt, så att vi kan förebygga andra incidenter med samma fordon och ta hand om ditt ärende så snart som möjligt. Du kan hitta mer information om vår försäkringsprocess här.

*Detta är ett digitalt formulär: Vänligen ladda ner blanketten och fyll i de obligatoriska fälten. Det är inte nödvändigt att skriva ut formuläret. Vi ber om förståelse för att vi inte accepterar handskrivna formulär.