Mitt konto är blockerat på grund av en obetald faktura.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur betalar jag min obetalda faktura?

1. Vänligen kontrollera att din standard betalningsmetod har tillräckligt med pengar.

2. Lägg till din betalningsmetod på nytt i appen och välj sedan det nya kortet du lagt till som din aktiva betalningsmetod. (Du behöver inte radera din tidigare kortinformation, utan klicka endast på Lägg till betalningsmetod.)

3. När betalningen har genomförts så kommer ditt TIER konto att automatiskt avblockeras.

Om du fortfarande upplever betalnings bekymmer, vänligen starta en chatt med oss.