Min betalning misslyckades.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din betalning kan misslyckas till följd av ett antal olika anledningar. Några exempel men inte begränsat till:

• Din betalningsmetod har inte tillräckligt mycket pengar

• Din bank kan betrakta betalningen som ovanlig, mer specifikt om du använder TIER utanför landet du bor i.

• Ditt kort kan ha utgått.

• Du kan ha nått din utgiftsgräns på ditt bankkonto.

• Du kan ha en gräns på ditt kort för antalet transaktioner som kan göras varje dag.

För att prova genomföra din betalning på nytt:

1. Vänligen se till att din valda betalningsmetod har tillräckligt med pengar tillgängligt. 2. Lägg till dina kortuppgifter igen i appen och välj det nya tillagda kortet som din aktiva betalningsmetod. (Du behöver inte radera din tidigare tillagda betalningsmetod, utan klicka bara på Lägg till betalningsmetod.)

Om du fortfarande upplever problem, vänligen starta en chatt med oss.