Ik heb een ongeluk gehad.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In geval van letsel heeft uw gezondheid de hoogste prioriteit. Neem contact op met de hulpdiensten (112 in Europa, 999 in het Verenigd Koninkrijk, 101 in Israël).

Houd er rekening mee dat elk soort incident ook aan de plaatselijke politie moet worden gemeld.

Zodra voor uw persoonlijke veiligheid is gezorgd, vult u het onderstaande ongevallenformulier* in en stuurt u het naar ons op accident@tier.app.

U kunt ook contact met ons opnemen en het formulier indienen via onze in-app chatfunctie:
1. Tik in de Tier-app op het menupictogram in de linkerbovenhoek.
2. Klik op de Help- en veiligheidslade en vervolgens op het Helpcentrum.
3. Klik op Stuur ons een bericht.

Om telefonisch contact met ons op te nemen klikt u hier om een nummer voor onze ondersteuning in uw land te vinden.

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Hungarian Mon - Fri, 09:00 - 18:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Arabic or English 24/7

Wij raden u aan ons zo snel mogelijk te bereiken met een ingevuld ongevallenformulier, zodat wij eventuele andere incidenten met hetzelfde voertuig kunnen voorkomen en uw zaak zo snel mogelijk kunnen afhandelen. Meer informatie over onze verzekeringsprocedure vindt u hier.

*Dit is een digitaal formulier: Download het formulier en vul de verplichte velden in. Het is niet nodig het formulier uit te printen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij geen handgeschreven formulieren accepteren.