Hulp met jouw rit
Alle ritten
Ik kan mijn rit niet beëindigen.

Krijg je een foutmelding dat je je niet in een parkeerzone bevindt?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoom in op je huidige locatie en controleer of je:

1. Buiten een verboden (donkergrijze kleur) gebied bent.

2. Buiten een verboden te parkeren zone (rode kleur).

3. In een verplicht* parkeervak (P letter symbool).

*Als je TIER app overal op de kaart P letter symbolen weergeeft, betekent dit dat je je in een stad bevindt waar parkeren alleen is toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Zodra je het voertuig in een parkeerzone verplaatst:

1. Duw de standaard omlaag.

2. Vernieuw je GPS-locatie door rechtsonder in de app op de pijlknop te klikken.

3. Druk op de knop rit beëindigen en controleer of het voertuig succesvol wordt vergrendeld.

Als je nog steeds een foutmelding krijgt in de TIER app en de rit niet kunt beëindigen, neem dan contact met ons op via de chat en wij zullen je verder kunnen helpen.