Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesParkeerrichtlijnen
Rode, gele en grijze zones binnen de kaart.
Rode, gele en grijze zones binnen de kaart.

Wat betekenen de verschillende kleuren op de kaart?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op basis van verkeerspatronen en in samenwerking met de lokale autoriteiten, hanteren wij verschillende zones om veilig te kunnen rijden.

Ons service gebied is het gebroken witte gebied op de kaart. In dit gebied kunt u vrij rijden. Zoom iets uit op de kaart om het verschil tussen de zones te zien.

De buitenkant van ons service gebied is een verboden zone, op de kaart aangegeven als donkergrijs. Daar kan de snelheid beperkt zijn en kunt u een rit niet beginnen of beëindigen.

Beide zones, verboden te rijden en verboden te parkeren, zijn rood gekleurd op de kaart. Uw voertuig zal langzamer gaan rijden als u een no go zone binnenrijdt, wat aangeeft dat u de zone moet verlaten.

Rijden door zones met een parkeerverbod is toegestaan, maar u kunt uw rit daar niet beëindigen.

Als u zich op de grens van de zone met parkeerverbod bevindt, is het mogelijk dat de huur niet kan worden beëindigd vanwege een lichte GPS onnauwkeurigheid. Dit is eenvoudig op te lossen als u wat verder van het gebied weg rijdt.

Onze gereduceerde snelheidszones zijn geel gemarkeerd op de kaart. Uw snelheid zal worden verlaagd wanneer u in deze zones rijdt. Zodra u uit de zone rijdt, zal de snelheid weer toenemen.

Onze verplichte parkeerzones zijn als P letter symbolen op de kaart aangegeven.

Was dit een antwoord op uw vraag?