Jeg kan ikke avslutte turen.

Får du en feilmelding om at du ikke er i en parkeringssone?

Oppdatert over en uke siden

Zoom inn på din nåværende posisjon og sjekk om du:

1. Er utenfor et forbudt område (mørk grå farge).

2. Utenfor parkeringsforbud-sone (rød farge).

3. I en obligatorisk* parkeringssone (P-symbol).

*Hvis TIER-appen din viser P-symboler over hele kartet, betyr det at du er i en by der parkering kun er tillatt på anviste parkeringsplasser.

Så snart du flytter kjøretøyet i en parkeringssone:

1. Dytt støttet ned.

2. Oppdater GPS-posisjonen din ved å klikke på pilknappen nederst til høyre i appen. 3. Trykk på Avslutt Reise-knappen og kontroller at kjøretøyet er låst.

Hvis du fortsatt får en feilmelding i TIER-appen og ikke kan fullføre turen, kontakt oss via chat så kan vi hjelpe deg videre.