Alle samlinger
Parkeringsretningslinjer
Røde, gule og grå soner på kartet.
Røde, gule og grå soner på kartet.

Hva betyr de forskjellige fargene på kartet?

Oppdatert over en uke siden

Basert på trafikkmønster og etter rådgivning med lokale myndigheter har vi lagt til ulike soner for å kunne ta trygge turer.

Vårt serviceområde er i hvit farge på kartet. I denne sonen kan du bevege deg fritt. Zoomer du litt ut på kartet skal du kunne se forskjellen mellom ulike soner.

Utenfor vårt serviceområde har vi en restriksjonssone, markert med grått på kartet. Her kan farten være begrenset og du kan ikke starte eller avslutte en tur.

Både våre forbudssone og forbudssoner er markert med rødt på kartet. Her vil kjøretøyet ditt bremse ned hvis du går inn i en forbudssone, for å indikere at du bør forlate sonen.

Det er lov å kjøre gjennom sonen, men du vil ikke kunne parkere her.

Hvis du befinner deg på kanten av en parkeringsforbudssone, kan det hende at turen ikke kan gjennomføres på grunn av at GPS-en er litt i ubalanse. Dette kan enkelt løses ved å kjøre litt lenger fra forbudt parkeringssone.

Våre restriksjonssoner er markert med gult på kartet. Her vil hastigheten din være begrenset og redusert. Når du kjører ut av denne restriksjonssonen, vil hastigheten gå tilbake til normalen.

Våre obligatoriske parkeringssoner er merket med P-symbol på kartet.

Svarte dette på spørsmålet?