Jeg har haft et ulykke.

Hvad skal man gøre i tilfælde af en ulykke?

Opdateret over en uge siden

I tilfælde af en skade har dit helbred højeste prioritet. Du bedes kontakte alarmcentralen (112 i Europa, 999 i Storbritannien, 101 i Israel).

Bemærk, at enhver form for hændelse også skal anmeldes til det lokale politi.

Når der er taget hånd om din personlige sikkerhed, bedes du udfylde den vedlagte ulykkesformular* nedenfor og sende den til os på accident@tier.app

Alternativt kan du kontakte os og indsende formularen ved at bruge vores chatfunktion i appen:
1. Inde i Tier-appen skal du trykke på menuikonet øverst til venstre i hjørnet.
2. Klik på skuffen Hjælp og sikkerhed og derefter på Hjælp-center.
3. Klik på Send os en besked.

Hvis du vil kontakte os pr. telefon, kan du klikke her for at finde et nummer til vores support i dit land:

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Hungarian Mon - Fri, 09:00 - 18:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Arabic or English 24/7

Vi opfordrer dig til at kontakte os med en udfyldt ulykkesformular så hurtigt som muligt, så vi kan forebygge andre hændelser med samme køretøj og tage os af din sag så hurtigt som muligt. Du kan finde flere oplysninger om vores forsikringsproces her.

*Dette er en digital formular: Download venligst formularen og udfyld de obligatoriske felter. Det er ikke nødvendigt at udskrive formularen. Vi beder om din forståelse for, at vi ikke accepterer håndskrevne formularer.

Ikon for vedhæftede filer