Öppna ett projekt

Här beskrivs hur du öppnar ett projekt du vill arbeta med.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du loggat in visas en projektlistan med alla projekt du har tillgång till och kan arbeta med. Du kan ha tillgång till olika projekt beroende på din roll om den är Företagsadmin eller Projektdeltagare. Du ser din roll i statusraden, längst upp till höger i fönstret.

Gör så här för att välja ett projekt:

1. Klicka på projektet i projektlstan du vill öppna.

Hittar du inte projektet i listan kan det bero på att du har fel roll vald i statusraden, längst upp till höger.

2. Projektöversikten för projektet visas och alla de moduler som är tillgängliga för projektet visas.