Hvordan du spiller Edge Matcher

Her kan du lese hva du skal gjøre i matteoppdraget Edge Matcher.

Oppdatert over en uke siden

Lurer du på hvordan man spiller Edge Matcher? Her får du en oversikt over hva du skal gjøre i Historiemodus, Modus 1, og Modus 2.

Historiemodus

I dette oppdraget skal du prøve å lage tallet som kommer opp til venstre under Lag. I eksempelet under er dette tallet 100. For å fullføre et level må du også lage et visst antall par. Hvor mange du må lage finner du til venstre under Par Laget.

For å lage et par må du dra over brikkene på høyre side over til brettet i midten. Dersom du vil fjerne alle brikke du har lagt på brettet og starte på nytt kan du trykke på X nede til høyre.

Etter du har dratt over en brikke kan du trykke på de for å rotere de. Dette gjelder både brikke du selv drar over på brettet og de som allerede lå der fra før av.

Når du trykker på en brikke, vil du se to piler poppe opp. Ved å trykke på disse kan du rotere brikken rundt.

Du vil se en gul firkant rundt tallene dersom du har laget et par. Dette vil si at du har funnet en kombinasjon som lager tallet du er ute etter.

Slik fortsetter du til du har laget så mange par som det blir spurt om.

Modus 1 og 2

Modus 1 og 2 fungerer på akkurat samme måte som Historiemodus. Den eneste forskjellen er at du vil få opp en tredje tekstboks på venstre side hvor det står Brukte Trekk. Det vil si at du bare har et visst antall trekk du kan utføre for å klare levelet.

Her må du med andre ord tenke deg godt om før du gjør trekkene dine, ellers blir det fort feil.