Numetry Premium
Hvordan avslutte ditt Premium-medlemskap
Avslutte Numetry Premium-medlemskap du kjøpte i iPad-appen vår
Avslutte Numetry Premium-medlemskap du kjøpte i iPad-appen vår

Hva du må gjøre for å avslutte Numetry Premium-medlemskapet ditt hvis du kjøpte det i iPad-appen vår.

Oppdatert over en uke siden

Dersom du har kjøpt Numetry Premium-medlemskap i iPad-appen vår, må du selv avslutte medlemskapet i Apple-kontoen din. Du kan lese mer om hvordan du gjør det på Apple sin nettside.

Hvis du stopper medlemskapet ditt med oss, vil du ikke bli belastet igjen. Du beholder alle dine Premium-fordeler frem til slutten av medlemskapsperioden.

Dersom du opplever problemer med å avslutte medlemskapet ditt, må du ta kontakt med Apple sin kundeservice. Apple er ansvarlig for alle kjøp i App Store, så vi kan dessverre ikke hjelpe deg med dette.