Numetry Premium
Hvordan kjøpe et Premium-medlemskap
Hvordan kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via nettsiden

Vi går gjennom det du må gjøre for å kjøpe et Numetry Premium-medlemskap via nettsiden.

Oppdatert over en uke siden

Med Numetry Premiumfår du full tilgang til alt av spill- og læringsinnhold i Matematikkspillet Numetry.

Stegene for å kjøpe Premium-medlemskap via nettsiden

Start med å gå til foreldresiden vår og klikk på SE NUMETRY PREMIUM-MEDLEMSKAP eller bla ned til Velg Numetry Premium-medlemskap.

Velg det medlemskapet som passer deg best. Du blir da tatt videre til en side hvor du må legge inn kontaktinformasjonen din.

Fyll inn kontaktinformasjonen din i feltene.

Velg betalingsmetode og huk av hvis du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss om spilloppdateringer og nyheter.

Deretter klikker du på Til betaling. Du blir da tatt til et nytt vindu for hvor du fyller inn betalingsinformasjonen din.

Bekreftelses-e-posten inneholder et angrerettskjema som du også finner her. Kvittering blir sendt i en separat e-post.

Dersom det oppstår noen problemer ved kjøp av medlemskap, kan du enten kontakte oss ved å sende oss en e-post eller ved å trykke på ikonet nede til høyre på nettsiden vår.