Numetry Skole
Hvordan du får flere klasser inn i Lærerportalen

Vi forklarer hva du må gjøre for å legge til flere klasser i Lærerportalen dersom du bruker Feide.

Oppdatert over en uke siden

For å legge til en ny klasse i Lærerportalen må en Feide-administrator koble deg til klassen i Feide-systemet deres.

Når det er gjort, vil det ta et par timer før klassen vises i Lærerportalen som en Feide-gruppe. Den nye Feide-gruppen din kommer enten opp sammen med alle dine andre grupper, eller så vil du finne den under Skjulte grupper.

For å sjekke at alle elevene dine har kommet inn her, kan du trykke Åpne på en Feide-gruppe og se over listen.

Ta kontakt med oss om du mangler noen elever eller klasser, så hjelper vi deg.