Matematikkspillet Numetry
Innstillinger
Bruk av forstørrelsesprogram med Numetry

Lær hvilke muligheter du har til å zoome inn i Numetry ved hjelp av eksterne programmer. Spesielt nyttig for svaksynte.

Oppdatert over en uke siden

Dersom du, av hvilken som helst grunn, ønsker å forstørre Numetry, kan du gjøre det ved hjelp av eksterne programmer som følger med operativsystemet til enheten du bruker. Her finner du en enkel oversikt over alle mulighetene du som bruker har.

Chromebook

Hurtigtaster for å forstørre hele skjermen på din Chromebook

Ctrl + Shift + plusstegnet (+)

Gjøre skjermen hele større

Ctrl + Shift + minustegnet (-)

Gjøre hele skjermen mindre

Ctrl + Shift + 0

Tilbakestille skjermen

Windows-PC

Hurtigtaster for Forstørrelsesprogram

Windows-tasten + plusstegnet (+)

Starte opp Forstørrelsesprogram

Windows-tasten + Esc

Avslutte Forstørrelsesprogram

Windows-tasten + pluss- (+) eller minustegnet (-)

Zoome inn og ut når Forstørrelsesprogram er aktivert

iPad

Hvordan konfiguere Zoom:

• Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og så slå på Zoom. Her inne kan du selv bestemme hvilke innstillinger du vil skru på.

• Trykk på skjermen med tre fingre for å aktivere Zoom.