Maskin- og programvare

Her finner du minimumskravene vi anbefaler for maskin- og programvare for å spille Numetry på PC eller iPad

Oppdatert over en uke siden

For å få den beste spill- og læringsopplevelsen anbefaler vi at PC-en eller iPaden du bruker til å spille Numetry med oppfyller kravene under. Dersom den ikke oppfyller kravene, vil ikke spillet kjøre optimalt. Da kan det at hende spillet krasjer, hakker veldig eller at lignende problemer oppstår.

Minimumskrav for maskinvare på PC/Chromebook:

• Intel Celeron N3350 Dual-core

• 4GB RAM

• 4GB ledig lagringsplass

Minimumskrav for programvare på PC:

• Windows 7 (Windows 10/11 anbefales)

• Debian-basert Linux operativsystem

Minimumskrav på iPad:

• iOS 11+. Anbefalt er iOS 15.6+