Persoonlijke pagina

Bekijk hier wat de persoonlijke pagina van je genodigde bevat en hoe je de persoonlijke pagina knop kan instellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een geregistreerde bezoeker kan vanuit een uitnodigingsmail of bevestigingsmail toegang krijgen tot zijn of haar persoonlijke pagina om zelf registratiegegevens te wijzigen of te bekijken.

De persoonlijke pagina van de genodigde bevat:

• Reeds ingevulde registratie gegevens; deze kunnen vanuit de persoonlijke pagina aangevuld of gewijzigd worden.

• Een knop om de e-ticket te bekijken en te downloaden (vergeet dus niet je e-ticket op te maken).

• Persoonlijke QR-code die door de organisator gescand kan worden om de deelnemer in te checken op het event.

• Een overzicht van de introducés, inclusief persoonlijke QR-codes.

• Factuur indien van toepassing.

• Een knop om zich af te melden voor het event.

Instellingen

Je kunt de persoonlijke pagina knop met de volgende instellingen aan je uitnodigingsmail of bevestigingsmail toevoegen. Kies voor ‘Widget toevoegen’ en ‘Knop’. Selecteer hier ‘Link naar event onderdeel’ en hieronder ‘Persoonlijke pagina link’.

Verborgen velden die in de Registratie Module in het overzicht staan worden nooit getoond op de persoonlijke pagina.