Advarsel: Når din konto er slettet, kan den ikke gendannes. Alle tilknyttede oplysninger slettes permanent, du modtager ikke længere notifikationer, og du bliver afmeldt Mercells e-mail-liste.
Hvis du er den eneste og sidste organisationsadministrator for din organisationsprofil, kan du ikke selv slette din konto. Du skal enten først tildele administratorrollen til en anden bruger, eller, hvis du ønsker at slette både din brugerprofil og organisationsprofilen, kontakte Mercell Support for at få hjælp.
Hvis du ønsker at slette din konto og opsige dit abonnement i sin helhed, skal du informere Mercell 90 dage før din licens' udløbsdato.
Sådan sletter du din konto via brugermenuen:
Klik på dit Navn øverst i højre hjørne af siden.
Vælg Min profil fra rullemenuen.
Rul til knappen på fanen Generel Info.
Klik på den røde Slet konto-knap.
Der vises et pop op-vindue. Bekræft sletningen ved at klikke på Slet.
Du vil modtage en bekræftelses e-mail med et link til at fuldføre sletningen.
Vigtigt: Bekræftelse e-mail påkrævet
Linket skal bekræftes inden for 10 minutter, da det derefter udløber.
Hvis linket ikke bruges i tide, forbliver din konto aktiv, og alle tjenester fortsætter som normalt.
Hvis linket udløber eller ikke bliver brugt, skal du starte sletningen igen fra din profil indstillinger.
Når du har bekræftet sletningen af kontoen, vil du se en bekræftelsesmeddelelse. Du vil derefter blive viderestillet til login siden.
Article Ref: 101220251227
