Förenklad administration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Mindre admin och mer nytta, helt enkelt.

Inom kort lanserar vi vår nya administrativa vy för dig som Company Admin. Vi samlar nu flera funktioner i ett och samma flöde kombinerat med att förtydliga användningsområdet av nuvarande "Teams".

Teams i huvudmenyn kommer byta namn till Admin och ha två underkategorier; Teams och Accounts. Detta möjliggör att du som Company Admin kommer kunna skapa nya konton, ta bort konton, flytta team, medarbetare och hantera inställningar för alla era konton och team i ett mycket mer optimerat flöde.