Bokning och betalning
Jag befinner mig utomlands, kan jag boka genom Ahum ändå?

Kan jag använda Ahum om jag är bosatt i ett annat land eller när jag reser?

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Eftersom de flesta av våra terapeuter erbjuder videobesök, kan du använda Ahum vart du än befinner dig så länge du har tillgång till en enhet (dator, mobil eller platta) med kamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling. Läs gärna mer om hur det är att träffa sin terapeut över video, samt vad som kan vara bra att tänka på inför ditt första videosamtal.

För att kunna skapa ett konto och logga in på Ahum, behöver du ha ett svenskt personnummer samt tillgång till Bank ID.