Bokning och betalning
Jag har bokat ett videosamtal, hur startar jag det?

Var finns länken in till videosamtalet? Hur kommer jag in?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du bokat ett videosamtal på Ahum, så skickas en bekräftelse till dig via e-post. Följ länken i mailet för att logga in på Ahum, eller gå direkt in på Ahum.se och logga in med Bank ID. Gå därefter till menyn högst upp till vänster och välj Mina Bokningar. Vid den bokade tiden finns en knapp som heter Gå med i videossesion.

Knappen blir aktiv, och du kan gå in i videosamtalet ca 15 minuter innan den bokade tiden.