Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyPlatby a poplatky
Účtujete nějaké poplatky?
Účtujete nějaké poplatky?

Poplatky, Komise, Poplatek za vedení účtu / Komisie, poplatok za vedenie účtu

Anna Niedobova avatar
Autor: Anna Niedobova
Aktualizováno před více než týdnem

Poplatky a jejich výše závisí jednak na instrumentech, které obchodujete, jak i na typu Obchodního účtu.

🚩 Na účtu typu STANDARD nejsou v případě většiny instrumentů účtovány žádné poplatky za otevření, či uzavření pozice. V případě Akcií CFD a hotovostních Akcií (STC) je však nutné počítat s komisním poplatkem ve výši:

  • min. 0,08 % z hodnoty transakce u Akcií CFD

  • min. 0.2 % u hotovostních Akcií (STC), avšak teprve po překročení 100 000 EUR kumulativního obratu (v případě nedosažení uvedeného obratu je obchodování na STC zdarma)

🚩 Na účtu typu PRO (tento typ účtu již není v nabídce) jsou uplatňovány poplatky za otevření a uzavření pozice, avšak v případě tohoto typu účtu můžete počítat s nejnižšími spready (od 0,00001)

🚩 Poplatek za vedení účtu je uplatňován pouze v případě, kdy na žádném z Vašich obchodních účtu nebyla po dobu uplynulých 365 dnů zaznamenána žádná aktivita (za aktivitu je považováno otevření nebo uzavření transakce či držení Akcií/ETF), ani žádný vklad finančních prostředků za posledních 90 dnů. Výše poplatku je v tomto případě 10 EUR (nebo ekvivalent této částky v jiné měně). Při nedostatku finančních prostředků je účtován poplatek ve výši volných prostředků, které zbývají na účtu Zákazníka. V případě nulového zůstatku není účtován žádný poplatek.

Detailní informace o poplatcích a provizích naleznete zde.

Dostali jste odpověď na svou otázku?