Přeskočit na hlavní obsah
Daňové přiznání

danění/podání daňového přiznání / danenie/podanie daňového priznania

Dorota Kowal avatar
Autor: Dorota Kowal
Aktualizováno před více než týdnem

📝 Dokument určen k provedení daňového přiznání (Fiscal Report) naleznete koncem února/začátkem března (každého kalendářního roku) ve Vašem Profilu investora v záložce Můj Profil - Dokumenty.

Na webových stránkách v sekci Nabídka - Informace o účtech - Důležité dokumenty můžete také nalézt informace (v sekci Dokumenty týkající se zdanění příjmů a zvýhodnění u XTB), které Vám mohou v tomto ohledu pomoci.

Finanční údaje v dokumentu „Fiscal Report“ byly připraveny s náležitou péčí. Přesto XTB neposkytuje žádné záruky jakéhokoli druhu a nepřebírá žádnou odpovědnost za správnost ročního zúčtování daně vyhotoveného Zákazníkem na základě údajů uvedených výše, ani za jakoukoli ztrátu nebo škodu (přímou, nepřímou, následnou nebo jakoukoli jinou) vznikající v důsledku spoléhání se na obsah Fiscal Report.

Zákazníci XTB jsou plně zodpovědní za provedení vlastních výměrů a analýz ustanovení daňových zákonů za účelem správného zúčtování daně z příjmů ve svých ročních daňových přiznáních. Zejména z důvodu nejasné legislativy ohledně daňového zacházení s Frakčními akcemi v České republice v případě jakýchkoli pochybností v tomto směru by se zákazníci měli obrátit na daňového poradce.

Informace a výpočty uvedené ve Fiscal Report nepředstavují právní, daňové, finanční nebo účetní poradenství a jsou poskytovány pouze pro informační účely. Zákazníky, kteří mají zájem o profesionální, individuální poradenství, žádáme, aby se obrátili na daňového poradce.

Dostali jste odpověď na svou otázku?