Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyObchodní platformy
Cenová upozornění (Alerts) v xStation 5
Cenová upozornění (Alerts) v xStation 5

Jak nastavit cenový alert

Anna Niedobova avatar
Autor: Anna Niedobova
Aktualizováno před více než týdnem

Cenové alerty (neboli upozornění) vám mohou v platformě xStation 5 automaticky sdělit, kdy bude na trhu dosaženo významné cenové úrovně, aniž byste museli celý den strávit před monitorem nebo mobilním telefonem.

Nastavení cenových alertů v xStation 5 je velmi jednoduché. Prvotní upozornění si můžete přidat jednoduchým kliknutím pravým tlačítkem myši na libovolné místo v grafu a výběrem možnosti "Cenové alerty".

Cenové alerty

Zobrazí se okno Upozornění.

Okno Upozornění v xStation 5

Jakmile otevřete okno Upozornění, můžete nastavit nový alert pomocí symbolu nástroje, nabídky (BID nebo ASK) a podmínky, které musí být splněny pro aktivaci alertu. Pokud chcete, můžete také přidat komentář. Po nastavení se alert zobrazí v seznamu alertů o cenách v horní části okna.

Nastavení cenového alertu

Alerty můžete snadno upravit nebo odstranit kliknutím na ikonu úprav nebo odstraněním na pravé straně alertu. Všechny alerty můžete také zapnout / vypnout, aniž byste je museli odstranit.

Alerty pomáhají efektivně řídit pozice a naplánovat den obchodníka.

🚩 Cenové alerty se zobrazují pouze na platformě xStation. Není možné nastavit upozornění e-mailem nebo jako notifikaci v telefonu.

Dostali jste odpověď na svou otázku?