Registrere motbud
Oppdatert over en uke siden

Etter at oppdraget har fått oppdragsnummer vil du seI fanen for Budgivning. Her har du blant annet mulighet til å filtrere budene på status og sende SMS, samt legge til anmerkninger som et notat.

Bud kan manuelt registreres her, og bud som har blitt opprettet av budgivere via kundeportalen/Tide vil dukke opp automatisk (enten med status Ubekreftet eller Bekreftet), og kan deretter viderebehandles av megler.

For å registrere et motbud gjør du følgende:

• Klikk på knappen for Motbud, eller velg et spesifikt bud og deretter klikk på Motbud i det budets alternativer.

• Dette vil automatisk fylle inn eksisterende budgiver som mottaker av motbudet. Deretter fungerer pop-up tilnærmet likt budregistrering.