Registrere bud
Oppdatert over en uke siden

Bud

Etter at oppdraget har fått oppdragsnummer vil du se fanen for Budgivning. Her har du blant annet mulighet til å filtrere budene på status og sende SMS, samt legge til anmerkninger som et notat.

Bud kan manuelt registreres her, og bud som har blitt opprettet av budgivere via kundeportalen/Tide vil dukke opp automatisk (enten med status Ubekreftet eller Bekreftet), og kan deretter viderebehandles av megler.

For å registrere et bud gjør du følgende:

  • Klikk på + Bud, og fyll deretter inn nødvendig informasjon.

  • Dersom det er huket av for Trenger bekreftelse fra budgiver på side én av pop-up, så vil det bli sendt ut SMS til budgiver som etterspør at de bekrefter at de avgir bud. Budet vil isåfall være registrert med status Ubekreftet til budgiver(e) har svart, og deretter gå til Bekreftet når alle har svart Ja.

  • Om det ikke var huket av for Trenger bekreftelse fra budgiver vil det registrerte budet automatisk ha status Aktivert.

På siste side av pop-up under budregistrering vil man kunne se hvilke SMS som blir sendt ut, og til hvem. Man kan også gjøre manuelle endringer til innholdet i meldingene og mottakerne.

Svarte dette på spørsmålet?