Bestilling av fotograf i Core
Oppdatert over en uke siden

For å bestille fotograf gjør du følgende:

• Klikk deg inn på relevant oppdrag

• Gå til Markedsføring-fanen, deretter til feltet for Eiendomsfotografering

• Velg relevant fotograf, og følg lenken for å utføre bestillingsprosessen eller behandle eksisterende ordre.

• Bildene legges automatisk inn i systemet når ordren er ferdig fra fotografens side, under Filer -fanen, i Bilder -mappen.

Om fotograf/bildeleverandør er en mindre aktør og ikke har en eksisterende integrasjon for bildeleveranser vil man kunne sende de en lenke til et skjema for bildeopplastning via relevant sjekklistepunkt.

Denne lenken kan også finnes gjennom fane for Markedsføring, i boksen for Lenker, med tittelen Fotoweb.